mamaplus

Tatiana Heghea, despre prima vacanță cu cei doi copii: „A fost o odihnă activă”

-
//
17.07.2019

Interpreta Tatiana Heghea a revenit recent din Grecia, acolo unde a petrecut o vacanță de vis alături de familie. Dacă până acum cei doi soți plecau la odihnă cu avionul, de această dată au mers cu mașina, însoțiți de cei doi copii ai lor: Regina-Raluca și Arthur-Elisey. 

mamaplus

Invitată în cadrul emisiunii TV „Prima Oră”, Tatiana a povestit cum a decurs vacanța, cum a fost călătoria cu mașina, dar și ce locuri deosebite a ales să viziteze împreună cu familia sa.

„Din momentul în care ne-am căsătorit, noi am abandonat vacanțele cu mașina. Având primul copil, am optat pentru avion, pentru că ajungi mai repede. Acum, considerând aprent că avem copii mari, am zis că suntem destul de maturi ca să mergem cu mașina. Ăsta mic, chiar dacă are un an și ceva, era curios, se uita la tot. Ajungând pe insulă, noi am uitat de toată provocarea drumului și cu-adevărat am savurat. O recomand 100%, este o insulă pentru petrecăreți, un balsam pentru suflet”, spune Tatiana. 

Deși vacanța cu doi copii nu pare a fi atât de ușoară, cântăreața radiază de fericire și se simte într-o formă de zile mari.

„Conștientizând că am mers cu doi copii încolo și, pe lângă faptul că a fost și gașca noastră, formată din trei familii, din start nu este o vacanță pasivă. Chiar dacă ești cu copii, poți să vezi foarte multe lucruri”, povestește Tatiana.

mamaplus

Totodată, interpreta a mărturisit că, în fiecare an, ea și soțul ei respectă o tradiție frumoasă - cea de a-și celebra aniversarea căsătoriei. Astfel, cei doi au marcat 4 ani de căsnicie chiar pe plajă, în văzul tuturor turiștilor. 

Tatiana a purtat din nou voalul de mireasă, iar martorii au ținut să-i aplaude și să-i felicite pe cei doi îndrăgostiți cu acest prilej.

„E o tradiție, iar eu îi spun „voalul călător”, deoarece noi am început din anul doi de căsnicie această idee. A fost un moment foarte euforic și frumos. Mergeam pe plajă, toată lumea se uita la noi, a început să aplaude, să ne felicite...”, povestește interpreta.