mamaplus

Tatiana Heghea, cu ochii în lacrimi: ”Cred că mamele de fete mă vor înțelege...„

-
//
13.01.2022

Interpreta și moderatoarea de ceremonii Tatiana Heghea are motiv de bucurie astăzi, pentru că fiica ei Regina-Raluca împlinește 6 ani. Cu ochii în lacrimi, Tatiana și-a împărtășit gândurile și trăirile sufletești cu admiratorii săi de pe rețelele sociale, menționând că nu-și dă seama cum au trecut anii atât de repede.

”Emoțiile nu își au rațiunea lor, joacă festa, sunt foarte emoționată. Am plâns când am realizat că Raluca merge deja la școală anul viitor, păi ziua ei cu siguranță va fi momentul când o să plâng pe drept temei. Doamne, 6 ani! Sincer, eu sunt aceeași fetiță graviduță, care era în așteptarea unei minuni. Îmi spunea cineva că niciodată nu mă plâng că sunt obosită, extenuată, și am realizat că așa este. Copiii mei sunt de la Dumnezeu trimiși pentru ceea ce fac eu și probabil pentru modul meu de viață.”, a mărturisit Tatiana Heghea pe contul său de Instagram.

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, artista a pus la cale câteva surprize, iar în ajunul sărbătorii a organizat o ședință foto mamă-fiică în condiții extreme, dar cu zâmbetul pe buze.

mamaplus

”Am considerat că este nevoie urgentă de niște fotografii proaspete în ajunul sărbătorii. Sărbătorita, fiind pui de curaj și entuziasm, ca și mama ei, a încercat să facă față cu brio! Respectiv, era ora 20.00, -11 grade și un vânt de te tăia la os.”, povestește Tatiana Heghea.

Menționăm că Tatiana Heghea mai are un băiețel, Arthur-Elisey, care va împlini 3 anișori în data de 17 februarie.