mamaplus

Tatiana Heghea, către fiul său: ”Sarcina cu tine a fost o poveste. M-am simțit slabă și sexy„

-
//
17.02.2022

Zi importantă în familia moderatoarei și a interpretei Tatiana Heghea. Mezinul familiei, Arthur-Elisey împlinește astăzi 4 anișori, astfel încât ziua a început cu multe zâmbete și baloane, așa cum cere tradiția. Tatiana spune că zilele de naștere ale copiilor săi le trăiește cu multe emoții, pentru că doar o mamă își poate aminti în cele mai mici detalii cum a decurs sarcina și, mai ales, cum a venit pe lume puiul său de om.

”Te-ai născut la 42 săptămâni de sarcină. În pofida termenului și a faptului că te-ai lăsat așteptat mult, m-am simțit frumoasă ca și graviduță până în ziua în care ai apărut pe lume. Arthur-Elisey, sarcina cu tine a fost o poveste. M-am simțit frumoasă, slabă și sexy! Așa stări doar un bărbat ca tine putea să mi le ofere.”, mărturisește artista.

mamaplus

Despre fiul său, Tatiana Heghea mai spune că este unicul bărbat căruia îi reușește să o dezarmeze cu un singur zâmbet. ”Dar în același timp, înțeleg, îmi asum educația unui viitor bărbat! Și sincer... am atâtea să îl învăț...”, mai menționează artista.

mamaplus

Menționăm că interpreta Tatiana Heghea mai are o fiică, Regina-Raluca, în vârstă de 6 ani.