mamaplus

Tatiana Granciuc, despre concediul de maternitate: ”A fost ca un duș cu apă rece”

-
//
27.01.2022

Prezentatoarea TV Tatiana Granciuc a născut un băiețel în vara anului 2020. Ea spune că perioada în care a stat în concediul de maternitate nu a fost deloc ușoară, dar i-a adus și multe emoții pozitive. Pentru că este primul său copil, Tatiana mărturisește că a avut nevoie de mult curaj și răbdare pentru a face față tuturor provocărilor. După o pauză de un an și jumătate, ea a anunțat astăzi că va reveni în curând pe micile ecrane!

”A fost pentru mine ca un duș cu apă rece care m-a trezit la realitate și m-a făcut să înțeleg că maternitatea nu e despre poze frumoase pe Instagram, dar e despre răbdare, curaj și iar răbdare. Pot afirma cu toată siguranța că misiunea de mamă e una dintre cele mai complicate, iar mamele care au făcut față cu brio tuturor provocărilor, sunt niște eroine, pentru care nu mai există limite.”, a menționat Tatiana Granciuc într-un interviu pentru TV8.

Proaspăta mămică spune că cea mai grea provocare pentru ea a fost să-și mențină calmul în orice situație, pentru că își dorește să crească un băiat echilibrat și fericit.

mamaplus

”Am avut zile foarte grele, în special atunci când Daniel se îmbolnăvea. Nu mai vedeam lumina la capătul tunelului, mă simțeam extrem de vulnerabilă. Important în asemenea situații să ai parte de susținerea celor dragi, eu am avut-o, drept pentru care le mulțumesc mult.

Timpul s-a scurs foarte repede, uneori am și pierdut contactul cu realitatea, m-am înconjurat doar de necesitățile copilului, iar la un moment dat am simțit că încep să mă pierd, astfel am decis că am nevoie de o gură de aer proaspăt, o schimbare de rutină, momentul potrivit pentru a-mi relua unele activități lăsate pe pauză.”, a mai adăugat Tatiana Granciuc în același interviu.

Prima emisiune prezentată de Tatiana Granciuc după concediul de maternitate va fi difuzată în acest weekend.

mamaplus