mamaplus

Tany Vander a părăsit litoralul turcesc și a venit de urgență cu copilul la spital

-
//
25.05.2022

Și-a dorit o vacanță de neuitat alături de soț și copil, însă nu a fost să fie. Bloggerița și femeia de afaceri Tany Vander a fost nevoită să își anuleze vacanța la mare, în Antalya, și să revină de urgență la Chișinău. Se pare că starea de sănătate a fiului său în vârstă de doi anișori s-a înrăutățit brusc. Tânăra mămică spune că sănătatea copilului său este prioritară, iar decizia a fost luată imediat, fără ezitări. Ea își dorește ca micuțul ei să-și revină cât mai curând.

”Urma sâmbătă să plecăm acasă, dar plecăm astăzi, fiindcă Adam s-a îmbolnăvit și are febră. Nu vreau să risc să rămânem aici. Al doilea motiv este că acum în Turcia ”înflorește” polenul, iar eu sunt extrem de alergică și practic pot să stau doar în camera de hotel și nu văd rostul acestei vacanțe. Dar, aș fi răbdat eu alergia dacă Adam s-ar fi simțit bine. Aș fi stat de dragul lui la mare, să se joace, dar de ieri noaptea a început să aibă febră foarte înaltă. Febra 39 se menține și acum.”, a mărturisit Tany Vander.

De pe aeroport, au ajuns direct la spital, însă au așteptat câteva ore până au beneficiat de ajutor medical. Până la urmă s-a dovedit a fi o viroză mai agresivă, iar medicii urmează să ia o decizie în privința tratamentului.

Cu siguranță, doar mamele pot înțelege cât de complicate sunt zilele în care cei mici se îmbolnăvesc. În aceste momente este important să nu vă panicați și să le oferiți celor mici tot suportul moral de care au nevoie.