mamaplus

Tânără de 27 de ani, diagnostictă cu cancer în timpul sarcinii. A apucat să-şi ţină fiica în braţe doar 6 zile

-
//
01.02.2023

O familie din Italia trece printr-o adevărată dramă, după ce o tânără a fost diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii. Boala teribilă i-a luat viaţa la doar 6 zile de la naştere.

mamaplus

Pe pagina ei de Facebook, Nunzia Giordano, în vârstă de 27 de ani, postase primele poze cu bebeluşul, după naştere. Tânăra din Milano nu a avut însă bucuria de a se bucura de primii ani din viaţa copilei sale: o formă gravă de cancer a ucis-o la doar șase zile după naștere. Părinţii, soţul ei, Antonio, precum şi prietenii ei i-au fost alături în ultimele clipe şi s-au rugat pentru sănătatea ei în parohia Santa Maria, în Piazza Marianella.

Diagnosticul de cancer a venit ca un trăsnet asupra familiei. Nimeni nu putea înţelege de ce ea, de ce acum, de ce... Medicii au încercat în toate modurile posibile să o salveze sau măcar să-i prelungească durata de viață, dar, din păcate, fără succes. Boala a fost mult prea puternică, iar Nunzia şi-a dat ultima suflare la doar 6 zile de la naştere, potrivit Corriere.

Zeci de oameni au postat mesaje de condoleanţe pe paginile de socializare. Apropiaţii i-au adus un omagiu lăsând poze şi povestind despre aceasta.

„Încă nu-mi vine să cred.. Inima mi-a înghețat azi dimineață. Acum au mai rămas doar amintirile, după-amiezele noastre petrecute împreună. Nu sunt cuvinte”

Dădeai atât de multă putere celor din jur şi fetiţelor tale. Imposibil de imaginat” 

Nu-mi vine să cred... Vorbisem cu ea pentru a o felicita pentru bebeluş, iar acum trebuie să-mi iau rămas bun. Te voi iubi mereu, vei rămâne mereu în inimile noastre și în gândul celor care te-au cunoscut”, au fost doar câteva din gândurile celor care şi-au dorit să îi spună„rămas bun”.

Sursa: observatornews.ro