mamaplus

Sute de copii și părinți din Căușeni, instruiți de polițiști pentru o vacanță în siguranță

-
//
17.06.2022

Siguranța copiilor este primordială, mai ales în vacanța de vară când își petrec mai mult timp în aer liber și ar trebui să cunoască regulile de conduită. În parcul central din orașul Căuşeni, ofițerii INSP, în comun cu polițiștii din Căuşeni, au fost alături de copii și părinți cu activități educative pentru o vacanță în siguranță.

La eveniment au participat 1000 de copii din Căuşeni, 40 de copii refugiaţi din Ucraina şi peste 300 de părinţi. Micuții, dar și părinții lor au fost informați prin activități interactive despre teme de actualitate, adaptate vârstei lor, începând cu regulile de conduită în vacanța de vară și continuând cu siguranța în mediul online, prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, siguranța rutieră, precum și prevenirea fenomenului de bullying în rândul copiilor și elevilor.

Copiii au testat uniforma polițiștilor și au imortalizat momentul, iar întâlnirea a fost una deosebit de emoționantă. Pe final, micuții s-au ales și cu cadouri din partea organizatorilor.

Oameii legii spun că vor desfășura acțiuni similare pe parcursul întregii veri.

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus