mamaplus

Sunteți pregătiți de aventurile verii? Cu Laboratorul Medical Synevo petreceți vara pe nota 10!

-
//
22.06.2022

Un examen medical de rutină, efectuat anual, este necesar atât pentru persoanele care suferă de afecțiuni cronice, cât și pentru cei sănătoși. Se pare că tocmai vara este sezonul cel mai potrivit pentru o scanare a organismului, căci trebuie să fim pregătiți din timp pentru zilele toride petrecute la lucru sau pentru o vacanță la care am visat un an. Atunci, dacă testele medicale sunt bune, putem garanta că și zborurile spre țările calde și petrecerea vacanței în acele destinații vor rămâne niște amintiri frumoase.

Ce riscuri există vara?

Știm că organismul uman poate suferi în timpul caniculei din cauza deshidratării și a pierderii de electroliți, dezechilibrându-se. Scăderea nivelului de apă din organism, într-un interval de timp foarte scurt, poate cauza dureri de cap sau chiar leșin, sau poate afecta funcția renală. Prin urmare, canicula este greu suportată de cei sănătoși și nu poate fi tolerată deloc de cei mai vulnerabili, precum: copiii, persoanele în vârstă, în special bolnavii de diabet zaharat, de hipertensiune arterială, boli pulmonare, cardiace, renale, obezii.

Laboratorul Medical Synevo vă oferă soluții!

Acum vă puteți examina sănătatea, beneficiind, la achitarea online, de o reducere de 10%, la toate testele medicale curente, cu excepția profilelor și ofertelor promoționale.

Aplicați promocodul VARAPENOTA10 și primiți automat o reducere de 10%!

Așadar, cu un control profilactic general primiți „nota 10 pe linie” la sănătate, efectuând toate analizele necesare!

Synevo, rezultate de laborator cu precizie înaltă!

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. 

Laboratorul Central Synevo Chisinau

Adresa: Chisinau, str. Nicolae Testemitanu, 37
Telefoane

022 856 990
022 856 991
022 856 992

060 592 224

Sitewww.synevo.md