mamaplus

Summer Sale pe cinste la Enter! Profită de ultimele reduceri ale acestei veri

-
//
20.08.2021

Reducerile finale ale verii sunt prada preferată a celor care ”vânează” ofertele avantajoase. Această perioadă îți oferă șansa să procuri produsele preferate pe care demult ai pus ochiul, la preț convenabil. Ei bine, deși în scurt timp ne vom lua rămas bun de la vară, să știi că încă mai ai posibilitatea s-o prelungești în cel mai eficient mod. Cum o poți face? Simplu! Profită de reduceri de până la -30% la periferice PC, frigidere, mașini de spălat, laptop-uri, smartphone-uri, aparate de îngrijire personală și multe altele!

Să știi că și brand-urile tale preferate, la fel vor face parte din oferta Summer Sale. Enter îți oferă o varietate de produse a brand-urilor cu renume internațional. Nu-ți fă griji, la Enter vei găsi prețuri convenabile la cele mai solicitate modele de tehnică a brand-urilor de talie internațională.

Iar în cazul în care ești părinte și copilul tău pășește pragul școlii în acest an, Enter te ajută să-i oferi device-uri performante care la sigur vor fi utile, indiferent de modul în care vor fi desfășurate orele, și vor facilita în mod considerabil procesul de studiere a disciplinelor.

În perioada 20 august – 31 august, procură gadget-uri și electrocasnice performante de ultimă generație, cu reduceri generoase. Dacă vrei să reînnoiești tehnica de acasă, să creezi o atmosferă plăcută în locuința ta, sau ai de gând să pregătești copilul pentru noul an școlar, accesează imediat site-ul enter.online și fă cunoștință cu cele mai performante modele de tehnică din diferite categorii.

Și, odată ce ai făcut alegerea, plasează comanda pe site și indică datele necesare, iar de restul avem grijă noi! Livrarea este absolut gratuită în orice colț al Moldovei.

Nu ezita, profită acum de cea mai tare ofertă a acestei veri, marca ENTER!

În magazinul de electronice Enter ai parte de cele mai bune oferte la tehnică din toate ramurile, a peste 150 de branduri cunoscute. Avem grijă să ne completăm periodic gama de produse cu modele de ultimă generație, atât din segmentul de buget, cât și din cel premium.

Magazine
Contact Vânzări: 0 68 800 900, 0 22 44 66 99
Suport clienți: 0 68 800 910
Internet magazin
Facebook
Instagram