mamaplus

Studenții nu sunt încântați de trecerea la învățământul online

0
//
24.09.2021

Studenții nu sunt încântați de decizia de ieri a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică de a-i trece la studii online. Ei susțin că învățământul la distanță este mai puțin eficient și sunt îngrijorați în privința șanselor ulterioare de angajare.

"Studentul responsabil este responsabil în orice situație. Și dacă mai avem un cadru didactic responsabil, care utilizează corect tehnologiile moderne, pot fi obținute, la fel, rezultate. Bine, nimeni nu poate spune că nu ne-a lipsit acea comunicare interpersonală. Sigur că ne-a lipsit...Dar noi să nu uităm de faptul că trăim într-o realitate.", susține Otilia Dandara, prorector al Universității de Stat din Moldova.

Amintim că ieri Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis introducerea unor noi restricții pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Printre acestea se numără și trecerea studiilor în universități în regim online. Argumentul ministrului Sănătății, Ala Nemerenco, a fost aglomerația din transportul public.