mamaplus

Strigător la cer: Doi copii au ucis o pisică în timp ce se chinuia să nască

-
//
22.04.2021

Un caz revoltător și cutremurător a devenit astăzi viral în presa din România. Polițiştii s-au sesizat din oficiu în urma apariției în mediul online a unor imagini cu o pisică schingiuită de doi copii chiar în momentul când năștea. Trecătorii au dus animalul la un cabinet veterinar, dar acesta nu a mai putut fi salvat.

Oamenii legii din orașul Brăila au deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție după apariția pe rețelele de socializare a unor imagini cu o pisică schingiuită de doi copii.

„Biroul pentru Protecția Animalelor s-a sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public cu o pisică ce ar fi fost schingiuită. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Pe reţelele de socializare din Brăila au apărut, miercuri seară, imagini cu o pisică gestantă, care se chinuia să nască în timp ce era bătută şi schingiuită de doi copii. Animalul a fost salvat de câțiva trecători şi dus la o clinică veterinară, însă joi dimineață a murit. 

mamaplus