mamaplus

Știai că Julio Iglesias are două gemene de 18 ani? Sunt absolut superbe

-
//
09.10.2019

Se știe că Julio Iglesias este un tată cu mulți moștenitori, iar în ultima vreme s-a mai constatat că artistul habar nu are câți copii are de fapt. Cert este că Julio are suficientă dragoste pentru familia sa numeroasă, iar în cadrul celei mai recente ediții MET Gala, întreaga lume și-a îndreptat privirile către gemenele frumoase din ultimul mariaj al interpretului.

Este vorba despre gemenele Cristina și Victoria, care atrag toți mai mulți admiratori pe rețelele sociale și se pare că au un viitor frumos. Nu e de mirare având în vedere că mama lor, Miranda, este, de asemenea, superbă.

Miranda Rijnsburger este actuala soție a lui Julio Iglesias și a împlinit recent 54 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta, pentru că arată superb, potrivit libertateapentrufemei.ro.

mamaplus

Julio Iglesias (76 de ani) și Miranda au împreună cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias (23 ani), Rodrigo Iglesias (21 ani), gemenele Cristina și Victoria (18 ani) și Guillermo Iglesias (12 ani). Cei doi s-au căsătorit pe 26 august 2010, în Marbella, Spania, după 22 de ani de relație, la insistența copiilor. În prezent, ei locuiesc în Republica Dominicană, unde legendarul artist deține mai multe hoteluri de lux. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și, deși sunt împreună de peste 30 de ani, se iubesc ca în prima zi.

Celebrul cântăreț a mai fost căsătorit cu jurnalista filipineză Isabel Preysler, cu care are alți trei copii, o fată și doi băieți: Chabeli (49 de ani), Julio Jr. (47 de ani) și Enrique (45 de ani).

Sursa: mamaplus.md