mamaplus

”Stau în genunchi în fața voastră” Mesaj cutremurător postat de mama unui tânăr rămas viu în accidentul de la Băcioi

-
//
17.05.2023

Eugenia Alii, mama unui tânăr care a supraviețuit și a ajuns la spital, în urma accidentului grav produs duminică, 14 mai, pe traseul M3 direcția Chișinău-Cimișlia, între localitățile Băcioi și Răzeni, cere ajutorul oamenilor. Aceasta scrie, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, că fiul ei are nevoie de ajutor.

mamaplus

„În urma accidentului de la Băcioi -Răzeni, fiul meu Alii Tudor- Dorin a avut de suferit enorm, e în stare foarte, foarte gravă… Stau în genunchi în fața voastră și vă mulțumesc pentru tot ajutorul acordat fiului meu.. El o să se facă bine datorită vouă!!! Vă mulțumesc enorm de mult, el e viața, sufletul și inima mea!”, a scris mama victimei.

Rechezitele bancare pentru cei care vor să-l ajute pe Tudor Dorin:

Eugenia Alii: 4779 1800 0022 3504

Amintim că un accident grav s-a produs duminică, între localitățile Băcioi și Răzeni. Trei persoane au decedat la fața locului. Este vorba de doi tineri de 24 de ani și o tânără de 23 de ani. Alte trei victime, șoferul de 24 de ani din mașina de model Renault și doi pasageri din mașina de model Audi, au ajuns în stare gravă la spital.

Poliția a declarat că bărbatul de 33 de ani, șoferul automobilului de model Audi, care a provocat accidentul rutier era în stare de ebrietate. Acesta a fost reținut pentru 30 de zile, iar pe caz a fost inițiată o cauză penală, scrie realitatea.md.

Potrivit procurorului de caz, a fost depistat cu o alcoolemie de 0.58 mg/l de alcool în aerul expirat. Acum, el riscă pedeapsă de la 7 până la 12 ani de închisoare.