mamaplus

Start sezonului SUMMER SALES: Culege reducerile de vară la Shopping MallDova!

-
//
16.07.2020

Vara a început cu dreptul la Shopping MallDova! Zeci de magazine și-au deschis ușile cu reduceri generoase pentru toate produsele. Acum este momentul să profiți de ofertele sezonului estival și să faci shopping cu plăcere, fără a lua prea mulți bani din buget.

La SUMMER SALES de la Shopping MallDova găsești:

  • Un spațiu sigur pentru tine și familia ta, în care sunt respectate cu strictețe măsurile de siguranță impuse;
     
  • Reduceri generoase și lichidări de stocuri pentru mai multe articole vestimentare, încălțăminte, accesorii și cosmetice;
     
  • Emoții pozitive după o tură de shopping atât de așteptată.

Cu produse variate în stoc și cu reduceri de până la 70% - așa își întâmpină Shopping MallDova vizitatorii, după o lungă perioadă cu ușile închise. Culege cele mai bune oferte de vară și completează-ți garderoba cu piese vestimentare trendy, încălțăminte potrivită gusturilor tale și accesorii fashion extrem de feminine.

mamaplus

Salamander și Carlo Pazolini îți pun la dispoziție încălțăminte de calitate, în diferite modele și culori, cu până la 70% reducere. Nu trebuie să ratezi o vizită și la Swarovski, care ți-a pregătit oferte tentante cu solduri avantajoase de 70 la sută.

Rochii, fuste, blugi și tricouri poți procura cu un discount de 60%. Pe toate le găsești în magazinele Oodji, Celio, OVS, Aridon și Colins. Alege să te simți bine și în ținutele Tally Weijl, pe care le achiziționezi cu o reducere de 50 la sută.

Dacă ești în căutare de sacouri și pantaloni eleganți, îți sugerăm să intri la Mitavi, pentru că ar putea fi ale tale la jumătate de preț. Cu o reducere de 50% îți poți înnoi garderoba cu hainele preferate de la magazinul Guess.

Și pentru ca ținutele tale să fie complete, optează pentru sandale comode și gentuțe stilate de la CCC Shoes and Bags. Cu reduceri, promoții și lichidări de stocuri vin și celelalte magazine, care te așteaptă să savurezi vara cu stil.

mamaplus

Culege reducerile de vară la Shopping MallDova!

Shopping Malldova este un singur centru comercial de nivel european din Chișinău, Republica Moldova. Centrul este amplasat în proximitatea sectoarelor Centru și Botanica, și a fost inaugurat la 21 noiembrie 2008. MallDova este primul centru comercial de retail și divertisment de mare format din Republica Moldova.

Adresa: Chișinău, str. Arborilor, 21
Telefon: (+373 22) 603 301
Facebook
Site