mamaplus

Soțul și-a bătut soția sau... invers? Johnny Depp și Amber Heard, din nou în fața tribunalului

-
//
07.07.2020

Johnny Depp a ajuns în boxa acuzaților pentru o confruntare cu avocații fostei soții. Amber Heard îl acuză de violență domestică. Procesul în care Amber Heard susține că a fost bătută de Johnny Depp pe vremea când formau un cuplu s-a reluat, marți, la Londra. Cei doi foști parteneri, acum adversari cu sânge rece, au venit la Curtea de Justiție însoțiți de martori, avocați și gărzi personale.

Îmbrăcați la 4 ace și cu fețele acoperite de măști de protecție improvizate, Depp și Heard și-au făcut loc cu greu printre jurnaliștii care îi așteptau.

mamaplus

Avocații actorului au explicat că au fost anunțați târziu că Amber Heard a formulat noi acuzații împotriva clientului lor și că a prezentat noi martori, care urmează să fie audiați.

Johnny Depp (57 de ani) a fost prima persoană audiată marți, iar avocații săi au transmis că actorul a negat, din nou, că a fost violent cu soția lui. Amber Heard a depus probe la dosar din care reiese că actorul a lovit-o și a bruscat-o în perioada 2016-2017, când el avea mari probleme cu consumul de alcool, scrie Daily Mail.

Însă, tocmai una dintre aceste probe este contestată de avocatul lui Depp, care susține tocmai contrariul. Înregistrarea audio a unei conversații pe care cei doi soți au avut-o în septembrie 2016 demonstrează că Amber Heard e cea care și-a lovit soțul, pe care l-a și ironizat apoi: „Ești așa de copil. Maturizează-te naibii!”

mamaplus

Johhny Depp a deschis și el un proces pe numele fostei soții, pentru calomnie și defăimare. În urma acuzațiilor lansate de Amber Heard, actorul a pierdut mai multe roluri bănoase, printre care și cel din seria de succes Pirații din Caraibe.

Mai mult, actorul de 57 de ani a dat în judecată ziarul britanic The Sun și pe directorul executiv Dan Wootton, din cauza unor articole care sugerează că starul de la Hollywood s-a purtat cu soția lui ca un „monstru violent”.

Audierea lui Johnny Depp va dura 3 zile, în fața unui judecător, nu și în fața unui juriu. Procesul, care ar trebui să dureze circa trei săptămâni, este doar parțial public.