mamaplus

Soția lui John Travolta a pierdut lupta grea cu cancerul la sân

-
//
13.07.2020

Actrița Kelly Preston, soția lui John Travolta, cunoscută din filme precum Jerry Maguire, a murit duminică la vârsta de 57 de ani. Actrița suferea de doi ani de cancer la sân.

Kelly Preston, cunoscută din filme precum Jerry Maguire, a murit, duminică, la vârsta de 57 de ani. Actriţa, care a jucat recent alături de soţul său, John Travolta, în filmul Gotti, suferea de cancer la sân de mai bine de doi ani.

„Cu durere în suflet vă informez că frumoasa mea soţie Kelly a pierdut lupta pe care o ducea de doi ani cu cancerul la sân”, a scris John Travolta pe contul său de Instagram.

„A dus o luptă curajoasă, beneficiind de dragostea şi sprijinul multora. Eu şi familia mea vom rămâne mereu îndatoraţi doctorilor şi asistentelor de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor medicale care ne-au oferit ajutor, precum şi numeroşilor prieteni şi apropiaţi ce ne-au fost alături. Pentru o perioadă vor fi alături de copiii mei, care şi-au pierdut mama, aşa că vă cer scuze dacă nu veţi mai auzi de mine un timp”, a mai scris acesta.

Kelly Preston și John Travolta au avut împreună trei copii, pe Ella în vârstă de 20 de ani și pe Benjamin care are acum 9 ani. În 2009, cei doi actori au pierdut un fiu, pe Jett, care a murit la vârsta de 16 ani în urma unui atac cerebral.