mamaplus

Sora lui Valerian, ciclistul lovit mortal la Stăuceni, suportă greu tragedia: „Și-a pierdut și cunoștința. Suntem toți pe tratament”

-
//
09.05.2023

Sora lui Valerian, ciclistul lovit mortal, de un șofer, la Stăuceni, suportă cu greu tragedia, iar acum toată familia este pe tratament medicamentos. Despe aceasta a relatat mama copiilor, în cadrul emisiunii Puls, de la OrizontTV, scrie SHOK.md.

 

 

mamaplus

„După ce s-a întâmplat cu Valerian, 2 săptămâni Sofia a fost la sora mea, a avut grijă de ea. Apoi am luat-o acasă, trebuia să meargă și la școală. Se simte foarte greu. Obosește repede, a fost și un caz când și-a pierdut cunoștința, ne-am adresat la medic, suntem pe tratament toți, inclusiv Sofia. E foarte greu, a rămas singură, în casa pustie. „Mamă, măcar mă jucam cu Valerian, măcar ne certam, dar oricum era mai vesel și mai bine. Acum… greu… pustiu”, a relatat îndurerată mama lui Valerian și a Sofiei.

Șoferul nu a discutat cu familia lui Valerian, nici nu a transmis în vreun fel că i-ar părea rău. „S-a apropiat doar mama, nu știu din partea cui era, a soției lui sau mama lui, nu știu, și și-a cerut scuze. Soțul m-a tras deoparte și m-am așezat în alt loc”.

Mama care și-a pierdut deja al treilea copil spune că nu poate ierta șoferul: „Nu l-am iertat. După ce am văzut video, am impresia că el intenționat a mers să ucidă copiii”.

Totodată, aceasta spune că procedura va fi simplificată, iar învinuitul ar putea primi o pedeapsă cu închisoarea de cel mult 4 ani.