mamaplus

Solistul trupei „The Motans” a devenit tată. Află sexul copilului!

-
//
20.09.2023

Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans” și iubita sa, Bianca Spermezan, au devenit părinți. Aceștia au o fetiță.

mamaplus

Iubita artistului a postat o imagine adorabilă cu fetița lor, pe rețelele de socializare.

mamaplus

Cei doi s-au cunoscut la un concert în România, iar când Denis a văzut-o pe Bianca la încă un spectacol, povestea de dragoste a început imediat.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodcă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe cu vodcă.

Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Am simțit că este ceva diferit acolo. Nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci. Pentru noi, următorul an, era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodcă. Cu timpul am început să ne apropiem. 

Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță”, a spus solistul The Motans în cadrul unui podcast.

Bianca și Denis s-au căsătorit civil în ianuarie, după patru ani de relație, la ceremonie fiind prezente doar persoane apropiate din familie și prieteni.

mamaplus