mamaplus

Solistul The Motans a dezvăluit în premieră cine este iubita lui și cum s-au cunoscut

-
//
16.11.2021

Denis Roabeș, moldoveanul care și-a făcut o carieră muzicală de succes în România, a vorbit pentru prima oară despre iubita sa pe care o ține deocamdată departe de ochii lumii. Invitat în podcastul „Vin de-o poveste”, solistul trupei The Motans, a vorbit pentru prima oară despre iubita lui, Bianca.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, a venit la un concert de-al meu la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej. De acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire. După concert, am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă”, a povestit solistul.

Se pare că acea seară a fost una cu adevărat specială pentru Denis și Bianca. Cei doi au rămas cu o tradiție cât se poate de inedită și romantică.

mamaplus

„Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e adevărat. Pentru noi, următorul an, era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță”, a mai adăugat Denis.

Dragostea a crescut tot mai mult între ei și chiar dacă multe fete și-ar dori să fie în locul Biancăi, ea alege să stea deocamdată în umbră și să nu se afișeze alături de iubitul său celebru.

„Sunt împreună de ceva timp, dar își țin relația ascunsă. Petrec vacanțe împreună, ea merge la concertele lui, dar nu se afișează împreună. Bianca tot timpul îl urmărește din public. Nu vrea să iasă în evidență”, a declarat o sursă apropiată cuplului.