mamaplus

Șoferul care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare și-a recunoscut vina. Acesta riscă să rămână fără avere

-
//
30.03.2023

Gheorghe Begu, șoferul BMW-ului, care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare, și-a recunoscut vina, scrie realitatea.md.

mamaplus

Miercuri, 29 martie, a avut loc prima ședință de judecată, iar astăzi, judecătorii au aprobat cererea avocatului Marcelei de a-i sechestra șoferului vinovat averea, care se ridică la circa 1,2 milioane de lei.

La ședințele de judecată s-a prezentat și Marcela Paladi, victima accidentului de pe Viaduct.

Impactul s-a produs în noaptea aproape fatală din 5 spre 6 februarie, Marcela Paladi încerca să scoată triunghiul de semnalizare din portbagaj, când a fost strivită de o mașină de marca BMW. În urma impactului, tânăra și-a pierdut ambele picioare.

Urmare a accidentului rutier, a fost lovită încă o persoană, care a căzut jos pe carosabil și s-a ales cu vătămări corporale neînsemnate.

Învinuitul a refuzat să facă declarații pe caz și riscă o pedeapsă maximă de până la 7 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloacele de transport.

Cazul Marcelei a făcut înconjurul întregii țări. S-a implicat  Primăria Chișinău, care promisese o donație de bani, iar vicariatul de Soroca a oferit o modestă contribuție financiară în valoare de 30 000 lei. Pe lângă asta, accidentul a fost discutat și la nivel de Parlament.