mamaplus

Sinucidere șocantă: Doi frați au făcut live cum sar de la etajul 24

-
//
04.10.2023

Poveste șocantă. Doi frați vitregi de 17 și, respectiv, 18 ani au murit după ce au sărit de la etajul 24 al unui bloc din Kiev.

mamaplus

Cei doi și-au înregistrat video sinuciderea și se pare chiar că ar fi planificat-o din timp, venind în capitala Ucrainei special pentru asta. Incidentul cumplit s-a petrecut pe 2 octombrie, transmite realitatea.net

Pentru a-și pune capăt zilelor, adolescenții au plecat la Kiev, unde au închiriat un apartament într-o clădire înaltă. Ei și-au înregistrat toate acțiunile din momentul în care au ajuns în capitala ucraineană și până în ultimele clipă de viață, relatează ziare.com.

"Noi doi... îmbrățișăm, adulmecăm, petrecem timp împreună. Mă bucur chiar că se întâmplă asta, că sunt cu Vova, și nu cu altcineva”, este mesajul transmis de fată în clipul publicat.

Adolescenții nu au ascuns nici faptul că au folosit substanțe ilegale și că au făcut sex împreună.

Filmul ultimelor momente de viață îi înfățișează pe cei doi în vreme ce urcă la etajul 24 al clădirii, instalează camera de filmat și sar în gol, nu înainte de a-și lua rămas-bun unul de la celălalt printr-un sărut.

Cei doi adolescenți au fost crescuți într-o familie cu 10 copii în orașul Berezan, regiunea Kiev.

"Locuiau într-o casă mare, unde fiecare dintre copii avea camera lui. Vova (adolescentul de 18 ani - n.r.) era atât de ciudat uneori, de curând se îmbrăca cu haine întunecate, largi. Și în urmă cu un an sau doi a început să folosească unele substanțe”, spune unul dintre localnici.

În urmă cu aproximativ jumătate de an, cunoscuții au început să observe că adolescenta de 17 ani s-a schimbat. Ea a început să apară mai des împreună cu Vova și să se îmbrace la fel ca el - în haine largi, mai ales negre. Mulți erau siguri că cei doi frați aveau o relație de dragoste și că se drogau.

Una dintre surorile vitrege ale victimelor a comentat moartea lor pe Instagram și a scris că „nu erau morali”.

„Să nu mai vorbim deocamdată, o să explic totul mai târziu”, i-a scris ea unui comentator.

Fata a mai scris că acum familia ei trece prin această tragedie și nu vor să vorbească cu nimeni despre acest subiect.