mamaplus

Și-a bătut soția însărcinată. Agresorul din Nisporeni, condamnat

-
//
30.08.2023

Un bărbat de 39 de ani din satul Ciorești, raionul Nisporeni, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare, după ce și-a amenințat și bătut soția însărcinată.

mamaplus

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs în decembrie 2022, când bărbatul a venit acasă în stare de ebrietate. Văzând că soția sa comunica cu cineva la telefon, acesta s-a apropiat de ea și i-a spus că nu are dreptul să comunice cu nimeni. În caz contrar, a menționat inculpatul luând în mână un cuțit, femeia și pruncul ei vor avea de suferit. Mai exact, acesta a spus că îi va tăia pântecele și îi va scoate fătul, transmite Deschide.md.

Bărbatul a venit acasă în stare de ebrietate și a spus soției să nu comunice cu nimeni. Între cei doi s-a iscat o ceartă, după care bărbatul a luat un topor. Femeia a reușit să fugă din casă, însă agresorul a ajuns-o din urmă și a izbit-o într-un gard, după care i-a aplicat mai multe lovituri.

Scena de groază a fost văzută de vecini care au cerut bărbatului să înceteze. În acest timp femeia a reușit să fugă din casă și să solicite ajutor la Serviciul 112.

Fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut integral vina. Sentința poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.