mamaplus

Sharon Stone a spus că are o tumoare după un diagnostic greșit. Actrița a dat vestea pe rețelele sociale

-
//
04.11.2022

Sharon Stone a spus că are o tumoare după un diagnostic greșit. Actrița care și-a făcut un nume după apariție din Basic Instinct, și-a uimit fanii când i-a anunțat despre problemele ei de sănătate.

Stone a spus că este o tumoare care trebuie îndepărtată. Actrița a mai povestit cum un diagnostic greșit a făcut-o să meargă la spital și să fie supusă unei intervenții chirurgicale pe care nu ar fi trebuit să o facă.

„Tocmai am avut un alt diagnostic greșit și o procedură greșită”, a scris Stone. Ea a explicat cum și-a dat seama că ceva nu era în regulă. După o primă operație, lucrurile nu s-au îmbunătățit. Dimpotrivă, ea a explicat ce i s-a întâmplat, scrie marca.com.

„Pe măsură ce durerea s-a agravat, am apelat la o a doua opinie”, a dezvăluit ea, recunoscându-și surprinderea când a descoperit că „am o tumoare mare cu fibrom care trebuie îndepărtată”.

Stone a făcut de asemenea o sugestie pentru femeile care o urmăresc.

„Femeile în special: nu fiți sigure, obțineți o a doua opinie. Vă poate salva viața”, a spus ea. Actrița a adăugat că va lipsi din mediul online și din lumina reflectoarelor timp de aproximativ o lună și jumătate. „Voi fi inactivă timp de 4 până la 6 săptămâni pentru a mă recupera complet”.

În cele din urmă, actrița a spus că este foarte puternică și că va trece cu bine și peste acest lucru: „Vă mulțumesc pentru atenție. Totul este bine”.

Actrița a trecut de-a lungul timpului prin mai multe momente grele. Recent, aceasta a vorbit deschis despre viața ei. Din dorința de a ale ajuta și pe alte femei să nu mai sufere la fel de mult, Stone și-a pus sufletul pe tavă.

mamaplus