mamaplus

Shakira și Gerard Pique confirmă că se despart. Un model recunoaște că a primit mesaje indecente de la fotbalist

-
//
06.06.2022

Shakira și Gerard Pique se despart, după 12 ani de relație. Cei doi au confirmat oficial despărțirea sâmbătă, printr-un comunicat comun transmis de avocați. Potrivit presei din Spania, motivul separării ar fi infidelitatea jucătorului Barcelonei. Ambii au avut, pe de altă parte, probleme cu Fiscul.

Shakira și Pique au împreună doi băieți, dar nu au fost niciodată căsătoriți. Cântăreața columbiană este cu 10 ani mai în vârstă, aceasta are 45 de ani, iar Pique 35. Zvonuri despre despărțirea lor au circulat de mai multe ori în decursul anilor.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectați intimitatea”, se arată în comunicatul comun transmis sâmbătă de agenția lor de PR.

La începutul acestei luni, cotidianul El Periodico a scris că fotbalistul trece de ceva timp printr-o criză sentimentală, motiv pentru care ar fi înșelat-o pe cântăreață. După ce l-ar fi prins în fapt, Shakira i-a cerut lui Pique să se mute singur în apartamentul lui, lucru care s-a și întâmplat. Episodul s-ar fi petrecut în urmă cu câteva săptămâni.

Cui îi transmite Gerard Pique mesaje siropoase?

Suzy Cortez, model în vârstă de 32 de ani, a transmis că Gerard Pique i-a trimis mesaje indecente pe rețelele sociale în timp ce era în relație cu Shakira și a decis să facă dezvăluirile acum, după despărțirea artistei de fotbalist.

mamaplus

Mai mult, Suzy Cortez susține că Gerard Pique i-a spus că e ”gelos” că modelul și-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

”Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva.  Am fost prieten cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje. Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa și cât de mare e fundul meu. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citată de Marca.