mamaplus

Shakira a publicat o poză rară cu fiul ei Sasha în vârstă de 6 ani

-
//
10.06.2021

Shakira nu obișnuiește să publice prea des imagini cu cei doi băieți ai săi, Sasha și Milan. Recent, artista a reușit să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare, după ce a împărtășit o fotografie cu Sasha, în vârstă de 6 ani. 

Artista a publicat pe Instagram o fotografie cu fiul ei, Sasha, după ce acesta s-a bucurat de prima lui sesiune de surf, alături de prietenii, dar și instructorii săi, Kai și Hans. După cum se poate observa în imagine, Sasha, cel care stă în mijloc, poartă un echipament specific pentru surf și are zâmbetul pe buze.

mamaplus

Ultima dată când Shakira le-a oferit fanilor mai multe detalii cu privire la viața ei alături de cei doi copii, a fost în luna august a anului trecut, atunci când artista și familia ei s-au bucurat de o zi pe plajă. La vremea respectivă, Shakira a publicat un video, alături de descrierea: „Mi se pare că familia mea nu a văzut mulți crabi în viața lor. Trebuie să îi duc mai des la plajă.”

Shakira l-a întâlnit pe partenerul ei, fotbalistul Gerard Piqué, în 2011, pe când filma clipul hit-ului Waka Waka, unde apar mai mulți fotbaliști celebri. Cei doi s-au îndrăgostit rapid și au rămas împreună încă de atunci. În martie 2011, Shakira și Gerard Piqué au confirmat că formează un cuplu.

Deși sunt împreună de atâția ani și au împreună doi copii, pe Milan Piqué Mebarak și Sasha Piqué Mebarak, Shakira nici nu se gândește să se căsătorească cu partenerul ei. „Ca să-ți spun adevărul, căsătoria mă sperie foarte tare. Nu vreau să fiu văzută ca „Soția”, a spus cântăreața în emisiunea 60 minutes.