mamaplus

Scandal la o grădiniță din orașul Nisporeni: O educatoare abuzează fizic și verbal copiii

-
//
03.05.2019

La grădinița „Povestea” din orașul Nisporeni a avut loc un caz revoltător. Este vorba despre o educatoare care a fost surprinsă cum abuzează fizic și verbal copiii.

mamaplus

Imaginile au fost înregistrate de către o persoană, care în acel moment se afla în interiorul grupei şi care ulterior le-a postat pe internet. Potrivit informaţiilor preliminare, în urma incidentului, educatoarea a fost eliberată din funcţie.

Grădiniţa „Povestea” din oraşul Nisporeni este frecventată de circa 280 de copii, iar responsabilii de la direcţia educaţie din raionul Nisporeni, au declarat că sunt într-o şedinţă şi vor reveni.

La fel, poliţia din raion spune că s-a autosesizat pe marginea cazului şi urmează să identifice persoana din imaginile video, dar şi circumstanţele în care s-a produs incidentul. Totodată, oamenii legii spun că nu au primit nici o plângere, de la vreun părinte.

Potrivit poliţiştilor din Nisporeni, ultimul caz de violenţă faţă de minori a avut loc acum o lună, în grădiniţa „Licurici” din oraşul Nisporeni, atunci când o educatoare a lovit cap de cap doi copii. Cazul este investigat de procuratură.

Sursa: publika.md