mamaplus

Sărbătorim împreună 10 ani de Synevo în Moldova, cu o tombolă specială

-
//
01.12.2021

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator medical în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo Moldova administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 26 centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste un milion de teste anual.

Curând Laboratorul Medical Synevo Moldova sărbătorește aniversarea de 10 ani, iar cu această ocazie vrem să vă familiarizăm cu tot ce înseamnă Synevo Moldova.

mamaplus

1. Synevo Moldova este parte a Medicover AB, o companie internațională de servicii medicale și de diagnostic, cu sediul central în Suedia, listată la Bursa NASDAQ Stockholm.

2. În prezent, Laboratoarele Synevo, din componența Medicover, prestează servicii în Germania, România, Ucraina, Polonia, Belarus, Moldova, Serbia, Turcia, Georgia, Bulgaria și India.

3. În total, în Europa există 97 de laboratoare și 733 centre de recoltare Synevo. Dintre acestea, în țara noastră dispunem de 5 laboratoare și 26 de centre de recoltare.

4. Denumirea laboratorului are o semnificație specială: SYNEVO = SYNergie + EVOluție în tot ce face întreaga echipă.

5. Anual, Laboratorul Synevo Moldova deservește peste 150.000 de clienți.

6. Synevo Moldova recoltează peste 1 milion de teste, în fiecare an.

7. În echipa Synevo Moldova sunt 260 de angajați.

8. Synevo este lider în diagnosticul de laborator din Moldova, oferind peste 2.000 de tipuri de analize medicale uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic.

9. În Laboratorul Medical Synevo se găsește unicul analizor de model cobas® 6800, din toată țara.

10. În Moldova, Synevo furnizează servicii de diagnostic de laborator, de 10 ani.

Și dacă tot ați ajuns aici, vrem să vă mai aducem o veste bună. Cu ocazia aniversării de 10 ani, Synevo Moldova vrea să vă facă de 10 ori mai fericiți. Pentru ca acest lucru să devină realitate, a pregătit, pentru voi, o tombolă promoțională grandioasă cu 10 premii – „Sărbătorim împreună – 10 ani în Moldova!”.

Tot ce trebuie să faceți, pentru a deveni participanți la tombolă, e să achitați serviciile online, pe platforma www.synevo.md și să completați formularul de înscriere. Încă un moment important – trebuie să aveți 18+ ani. Mai multe detalii găsiți AICI.

Laboratorul Medical Synevo - calitatea serviciilor medicale păstrată în timp și spațiu.

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. 

Laboratorul Central Synevo Chisinau

Adresa: Chisinau, str. Nicolae Testemitanu, 37
Telefoane

022 856 990
022 856 991
022 856 992

060 592 224

Sitewww.synevo.md