mamaplus

Sandra Bullock, apariție rară alături de cei doi copii pe care i-a adoptat (FOTO)

-
//
12.05.2022

Sandra Bullock a fost fotografiată alături de cei doi copii pe care i-a adoptat, fiind una dintre rarele ocazii în care cei trei apar împreună în public. Și nu a fost vorba despre o apariție pe covorul roșu, ci la „cel mai fericit loc de pe Pământ”.

A fost o zi de distracție în familie! Sandra Bullock a dovedit că este o mamă devotată, alăturându-se celor doi copii ai ei pentru o ieșire la Disneyland!

Actrița în vârstă de 57 de ani a fost fotografiată alături de fiul ei Louis, de 12 ani, și de fiica Laila, de 10 ani, iar Sandra s-a asigurat ca familia sa să se distreze, să se bucure din plin de activitățile din parcul de distracții, ba chiar a apelat la accesorii inedite pentru a-i face pe cei mici să se simtă cât mai bine.

mamaplus

Actrița și-a accesorizat look-ul casual sport cu un accesoriu potrivit locului unde se afla, mai exact o bentiță cu funde și atât, cât și cei doi copii, au purtat măști de protecție, în conformitate cu regulile locale impuse de pandemia de coronavirus.

mamaplus

Sandra Bullock l-a adoptat pe Louis, acum în vârstă de 11 ani, în 2010. Pe Laila, alături de care a apărut la Red Table anul trecut, a adoptat-o dintr-un orfelinat din Louisiana când copilul avea trei ani.

Într-un interviu recent acordat pentru Entertainment Tonight, actrița în vârstă de 57 de ani a dezvăluit că, după lansarea celui mai recent film al său, The Lost City, se va retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Aceasta a precizat că își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de cei doi copii ai săi, Louis și Laila.

mamaplus