mamaplus

Salvatorii din Bălți au oferit daruri copiilor, în ajunul Crăciunului

-
//
08.01.2024

În ajun de Crăciun pe stil vechi mai multe familii din municipiul Bălți au avut parte de o surpriză frumoasă. Angajații Direcției Situații Excepționale Bălți, dar și cei din cadrul Direcției regional cătare salvare nr. 2 din municipiul Bălți au vizitat 10 familii.

mamaplus

Potrivit IGSU, salvatorii și pompierii au felicitat oamenii cu ajunul Crăciunului și au venit cu recomandări în vederea prevenirii situațiilor de risc.

În acest context, specialiștii au îndemnat persoanele să țină cont de regulile antiincendiare și să monitorizeze minorii în preajma surselor de aprindere. 

De asemena, pentru că activitățile s-au desfășurat în preajma sărbătorilor de iarnă, copiii au avut parte de cadouri și surprize. Astfel, 40 de micuți au fost bucuroși să primească daruri din partea salvatorilor. 

Activitatea cu genericul „Un Salvator de Crăciun” a fost organizată cu susținerea Asociației Obștești „Capelan de Patrula” și a avut drept scop felicitarea, dar și informarea familiilor numeroase despre regulile de securitate.