mamaplus

Sainsus, furioasă pe jurnaliştii care au scris despre „…se pupă cu Eugenia lui”. A explicat cine este

-
//
09.06.2024

Svetlana Sainsus s-a supărat pe jurnaliștii care au scris despre teaserul videpodcastului cu fiica ei, Lia. Fondatoarea caritate.md a explicat în storiesuri și în comentarii că Eugenia, despre care vorbea Lia, este de fapt iubita feciorului ei, scrie realitatea.md.

mamaplus

Influencera a publicat mai multe povești pe Instagram, în care a încercat să ofere lecții jurnaliștilor. Ulterior, Sainsus a oferit urmăritorilor și câteva recomandări de site-uri de știri pe care să le urmărească.

Amintim că Lia, fiica Svetlanei Sainsus, s-a filmat în videopodcastul „Asculta-ma”, unde a vorbit despre familia sa, relațiile despre părinți și credința în Dumnezeu. În anunțul emisiunii, după ce se vorbește despre săruturile mamei și tatei, Lia spune „se pupă cu Eugenia lui…”.

 

Gheorghe Cavcaliuc a anunțat recent pe rețelele de socializare că a divorțat, iar la scurt timp Svetlana Sainsus a vizitat Londra. Evenimentele au avut loc pe fundalul zvonurilor precum că Lia ar fi fiica lui Cavcaliuc. Nici unul dintre ei nu a confirmat sau infirmat zvonurile.

Emisiunea „Asculta-mă” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 11:00, la RLIVE TV.