S-a traumat, dar a învins durerea pe scenă! Mihai Ungureanu, finalist la „Tantsuyut Vse” Ucraina

S-a traumat, dar a învins durerea pe scenă! Mihai Ungureanu, finalist la „Tantsuyut Vse” Ucraina

-
//
12.12.2016

Mihai Ungureanu ajuns la „Tantsuyut Vse” Ucraina ca și „starul care face furori pe YouTube”, respectiv, a trebuit să țină ștacheta sus cu alți concurenți chiar și mai mari decât el. Pe 10 decembrie, a fost creată lista finaliștilor din concurs, iar moldoveanul de 12 ani a fost inclus printre fericiți!

S-a traumat, dar a învins durerea pe scenă! Mihai Ungureanu, finalist la „Tantsuyut Vse” Ucraina

Aprecierea din 10 decembrie vine după ce o zi mai devreme, show-ul Танцуют все! a difuzat etapa duelurilor. Micul dansator a evoluat pe o scenă amenajată afară, chiar în fața spectatorilor. Mihai s-a duelat cu tocmai 3 concurenți talentați, ieșind învingător din toate 3 dueluri. Jurații au remarcat și de această dată că au de-a face cu un omuleț nu doar talentat, ci și mega-grozav.

Deși nu s-a văzut asta pe scenă, Mihai suporta dureri groaznice:

„Incredibi, dar adevărat! Nu s-a lăsat învins, a dansat și a reușit să transmită emoții spectatorilor, în ciuda faptului că se accidentase la coregrafia în grup! A învins durerea, asta a fost super!”, spune Lilia Ungureanu, mama lui Mihai, care i-a ținut pumnii.

Sâmbătă, a urmat verdictul, când jurații și-au chemat participanții pentru a le spune dacă își continuă sau nu lupta pentru victorie. Atunci când i-a venit rândul lui Mihai, micul participant a avut emoții imense. Jurații i-au mărturisit:

„Venind pe scenă, m-am gândit că băieții de aici sunt cei mai buni dansatori și merită să ajungă în topul primilor 10. Când ai venit la noi, erai o vedetă a internetului. Ești cunoscut în multe țări ale lumii, iar aici a trebuit să te aliniezi cu alți participanți. Au existat și momente în care ne-am gândit că e momentul să ne despărțim, dar ne-ai uimit la etapa battle-urilor. A fost o descoperire imensă pentru noi. Astăzi numărul de finaliști este limitat. Ieri noi am înțeles că trebuie să te luăm în finală!”

Sursa: EA.md