mamaplus

Ryan Reynolds și Blake Lively așteaptă al patrulea copil? Ce anunț a făcut actorul

-
//
20.10.2021

Ryan Reynolds a anunțat că se retrage pentru o vreme din cinematografie. Actorul în vârstă de 44 de ani a clarificat că retragerea nu va dura mult timp, însă va fi importantă pentru cele trei fiice și pentru soția lui, Blake Lively.

Starul a anunțat sâmbătă, 16 octombrie, pe Instagram, că va lua o pauză ”sabatică”, după ce a terminat cea mai nouă producție la care a lucrat, „Spirited”. El a explicat că acest film i-a oferit ocazia colaborării cu actorul Will Ferrell, ceea ce a fost o provocare și i-a împlinit o mulțime de visuri, astfel că a simțit nevoia de a face o pauză.

Explicații pentru pauza ”sabatică”

Anunțul i-a îngrijorat pe fani, astfel că starul din „Deadpool” a revenit cu o precizare despre ce înseamnă „sabatic”: ”O pauză sabatică poate dura oricât, de la două luni la un an. În general, o întrerupere de șase luni a activității este termenul standard pentru o pauză sabatică”

Printre celelalte posibile ocupații în acest interval figurează, însă, și cea de părinte, astfel că Us Weekly speculează că Reynolds ar urma să aibă încă un copil!

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt căsătoriți din septembrie 2012. Ei au trei fiice – James (șase ani), Inez (cinci ani) și Betty (doi ani).

Ryan a mai declarat și în alte rânduri că el și soția lui lucrează cu rândul că să poată sta cât mai mult cu familia. „Pentru mine, totul tine de priorități”, a declarat el la AOL Build, în mai 2018. „Suntem destul de norocoși, iar asta e un lux, că să putem evita situații de genul ‘Bine, Blake, tu o să filmezi în Thailanda în timp ce eu o să fac un film în Vancouver’. Avem un fel de compromis”, a explicat el.