mamaplus

Ryan Reynolds a dezvăluit care este secretul căsniciei fericite cu Blake Lively

-
//
08.11.2021

Ryan Reynolds și Blake Lively formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, iar recent au sărbătorit zece ani de la prima întâlnire.

Se știe că actorului nu-i prea place să facă declarații de dragoste siropoase și tocmai de aceea, spune exact ceea ce simte pe moment. Rezultatul este unul amuzant.

„Chiar ne placem. Ne plăceam înainte, când eram prieteni. Iar acum ne placem și mai mult.”, a declarat Ryan pentru Extra.

Reynolds și Lively s-au cunoscut în 2010, când au jucat împreună în Green Lantern. După cum a povestit recent Reynolds pentru revista People, cei doi au fost amici o bună bucată de vreme, ba chiar au ieșit, cu partenerii lor de atunci, la un double date. Relația a început cu un drum cu trenul către Boston, în timpul căruia Reynolds i-a dat de înțeles actriței că este înnebunit după ea. S-au căsătorit în septembrie 2012 și au trei fiice: James (6), Inez (4) și Betty, în vârstă de aproape 2 ani.

Actorul mărturisește că a avea trei fete este o adevărată provocare și că niciodată nu știe la ce să se aștepte din partea lor.

„Asta mă ține treaz noaptea. Am trei fete. Sunt ca niște cuburi Rubik, niciodată nu poți să le dai de cap”, a glumit actorul într-un interviu acordat pentru E Online.

Blake Lively și soțul ei, Ryan Reynolds, au arătat până acum de nenumărate ori că nu duc lipsă de umor, farsele pe care și le fac reciproc pe social media făcând deliciul Internetului.

Cea mai bună dovada a acestui lucru s-a întâmplat în vara anului trecut, când Lively a răspuns în glumă la o postare a acestuia pe Instagram cu următorul mesaj: „Cred că tocmai am rămas însărcinată.”

Iar răspunsul ironic al lui Ryan Reynolds a fost următorul: „Voi pleca de la birou începând din 22 iulie până pentru totdeauna. Dacă ai nevoie de asistență medicală în timpul absenței mele, te rog să contactezi pe altcineva. În caz contrar, voi răspunde la mesajul tău cât mai curând posibil la revenirea mea improbabilă. Mulțumesc.”