mamaplus

Ryan Reynolds, declarații sincere despre rolul de tată și cele trei fiice ale sale

-
//
22.06.2022

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt recunoscuți pentru comentariile amuzante și pline de sarcasm pe care le fac atunci când vine vorba de familia lor. Ei bine, actorul nu ne dezamăgește nici de această dată. Invitat în cadrul Cannes Lions- Festivalul Internațional de Creativitate, Ryan a vorbit extrem de onest despre rolul de tată, precum și despre cele trei fiice ale sale: James (7 ani), Inez (5 ani) și Betty (2 ani).

„Sunt tatăl a trei fete. Sunt sălbatice. Câteodată cred că au rabie”, a glumit actorul, provocând hohote de râs în rândul publicului prezent la conferința Creativity at the Pace of Culture.

„Sunt ca oricare alt părinte. Am momente în care pur și simplu răbufnesc. Nu e interesant ce faci în momentul respectiv, ci mai degrabă ce faci după”, a adăugat Reynolds.

Totodată o postare publicată recent de actor pe Facebook a adunat mii de comentarii și aprecieri din partea altor părinți și admiratori.

”Să fii tată este unicul sentiment frumos de pe pământ. Nu voi include aici și cei mai minunați ani pe care i-am trăit fără copii, bineînțeles.”, se arată în mesajul lui Ryan Reynolds.

Reynolds și Lively s-au cunoscut în 2010, când au jucat împreună în Green Lantern. După cum a povestit recent Reynolds pentru revista People, cei doi au fost amici o bună bucată de vreme, ba chiar au ieșit, cu partenerii lor de atunci, la un double date. Relația a început cu un drum cu trenul către Boston, în timpul căruia Reynolds i-a dat de înțeles actriței că este înnebunit după ea. S-au căsătorit în septembrie 2012, iar in 2015 au devenit părinți pentru prima oară.