mamaplus

Rihanna va deveni mămică pentru a doua oară

-
//
14.02.2023

Celebra cântăreață, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată pentru a doua oară. Anul trecut, ea și rapperul ASAP Rocky, partenerul său de viață, au devenit părinți de băiețel.

mamaplus

Burtica de graviduță a putut fi văzută chiar pe scenă, la finala Super Bowl 57. Îmbrăcată într-un costum complet roșu, Rihanna a susținut un moment de senzație, în fața publicului prezenți la finala campionatului de fotbal american.

De data aceasta, Rihanna a preferat să aibă o prestație artistică mai simplă, pentru a nu pune în pericol sănătatea bebelușului din pântece. Cântăreața a luat parte la primul show, din ultimii șase ani. Pe scenă, artista a interpretat piese precum: „B***h better have my money”, „Only girl”, „We found love”, „Umbrella”, „Diamonds”, „Rude boy”. Dansatorii, îmbrăcați în salopete albe, au făcut o coregrafie. După ce Rihanna a apărut pe scenă, la Super Bowl, reprezentantul ei a confirmat, cea de-a doua sarcină, arată Variety.

În luna mai a anului 2022, cântăreața în vârstă de 34 de ani a devenit mămică pentru prima oară. Rihanna a născut un băiețel perfect sănătos. La începutul lui 2022, cuplul a anunțat că va avea un copil, când artista a postat, pe internet, o imagine în care apare cu burtica de gravidă. În fotografie se afla și partenerul ei, ASAP Rocky, scrie cancan.ro.