mamaplus

Rihanna și ASAP Rocky s-au despărțit? Ce spune femeia acuzată că ar fi avut o aventură cu rapperul

-
//
18.04.2022

La sfârșitul săptămânii trecute, în presa internațională au apărut niște zvonuri precum că Rihanna și iubitul ei ASAP Rocky s-ar fi despărțit, după ce rapperul ar fi înșelat-o cu designerul de pantofi Amina Muaddi. Cei doi nu au comentat deloc aceste zvonuri, iar cântăreața și-a continuat activitatea pe rețelele sociale fără să dea de bănuit ceva. Fiind în al treilea trimestru de sarcină, Rihanna este preocupată de cumpărăturile pentru bebeluș și refuză să vorbească cu jurnaliștii, decât la ocazii foarte speciale.

Zvonul a apărut în urma unui mesaj publicat pe Twitter de către bloggerița Louis Pisano.

„Rihanna și ASAP Rocky s-au despărțit. Rihanna s-a despărțit de el după ce l-a prins că o înșela cu designerul de pantofi Amina Muaddi. Amina era responsabilă de designul pantofilor Fenty, pe care Rihanna i-a purtat deseori. ASAP și Amina au mai fost văzuți împreună cu ani în urmă, atunci când au colaborat la o colecție de pantofi”, a scris aceasta.

Jurnaliștii de la DailyMail au fost curioși să afle niște detalii din prima sursă și au contactat-o pe Amina Muaddi, cea care este prietenă bună cu Rihanna și între timp ar fi avut o aventură cu ASAP Rocky.

„Întotdeauna am crezut că o minciună nefondată răspândită pe rețelele de socializare nu merită niciun răspuns sau clarificări, mai ales una atât de josnică. Inițial am crezut că această bârfă falsă – fabricată cu intenție rea -  nu va fi luată în serios. Cu toate acestea, în ultimele 24 de ore, mi s-a reamintit că trăim într-o societate care adoră să vorbească pe diverse subiecte, indiferent dacă sunt false sau adevărate. Nu suntem scutiți de ele nici măcar atunci când ne bucurăm de momente unice care pot fi doar o dată în viață.”, a mărturisit Amina Muaddi.

O altă sursă apropiată cuplului a declarat pentru TMZ că toate aceste zvonuri și bârfe sunt ”un milion de procente false”.