mamaplus

Rihanna, primul pictorial cu fiul său pentru revista "Vogue"

-
//
17.02.2023

Artista originară din Barbados apare alături de partenerul său de viaţă, A$AP Rocky, şi de fiul lor pe coperta lunii martie a revistei britanice.

mamaplus

După ce a susținut duminică spectacolul din pauza Super Bowl şi a dezvăluit că este însărcinată a doua oară, Rihanna, în vârstă de 34 de ani, a postat câteva fotografii din pictorialul pe care l-a realizat pentru coperta din martie a revistei "Vogue" - iar fanii au ocazia de a arunca o privire asupra fiului ei de nouă luni, scrie okmagazine.ro.

Pozând pe plajă, la apus, alături de partenerul ei, A$AP Rocky, și de copilul lor, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, Rihanna a arătat senzual într-o rochie neagră sexy Chanel, cu şliţ adânc pe picior. Rapperul o urmează, ţinând-o de mână şi avându-l în braţe pe băieţelul lor, care zâmbeşte cu gura până la urechi.

De altfel, acest pictorial inedit combină elementele fashion cu cele senzuale şi cu atmosfera de familie - un cadru în care Rihanna n-a mai fost surprinsă de obiectivul profesionist al vreunui fotograf de presă.

După vestea surprinzătoare a celei de-a doua sarcini, fanii sunt, fără îndoială, nerăbdători să vadă mai multe ținute îndrăznețe purtate de artistă în timpul sarcinii - Rihanna declarând pentru "Vogue" că, de fapt, i s-a părut mult mai ușor să se îmbrace gravidă fiind, decât în faza de după naștere. "Să mă îmbrac pentru sarcină a fost floare la ureche", a spus ea. "Dar să te îmbraci în postnatal, ce naiba faci? Săptămâna în care m-am întors acasă de la spital - nu a fost nimic altceva decât treninguri și hanorace cu glugă."

 

Adăugând că "nu știa ce să se îmbrace" pentru că hainele ei erau "prea mici sau prea mari", câștigătoarea premiului Grammy a spus că a trebuit să aștepte, "altfel ajungi să cumperi atâtea haine pe care nu le vei folosi. Ei bine, doar dacă nu rămâi însărcinată din nou".

Micul fashionist

Cu siguranță, cu bebelușul cu numărul doi pe drum, Rihanna va avea o mulțime de ținute pe care să le folosească din nou, dar între timp se distrează transformându-și copilul într-o mini-me cu look-uri personalizate.

"Una dintre ținutele mele preferate pe care le are este o versiune în miniatură a uneia dintre ținutele lui Rocky", a declarat cântăreața din "Diamonds" pentru "Vogue", piesa constând "dintr-un kilt tartan pe care l-a comandat special, purtat peste blugi. Îmi place să îl îmbrac în lucruri care nu arată ca niște haine de bebeluș. I-am pus chestii florale, l-am îmbrăcat în roz aprins. Îmi place asta. Cred că fluiditatea în modă este cea mai bună. Întotdeauna îmi fac cumpărăturile la raionul pentru bărbați, să știți".

Întrebată dacă se gândeşte să-şi extindă linia sa vestimentară cu îmbrăcăminte pentru copii, Rihanna a spus că: "Simt că copiii au nevoie de asta. Să-i facem pe copii să fie cool. Acești copii merită să fie cool".