mamaplus

Revoltător! Trei copii și un adult, mușcați de câini la o tabără de odihnă pentru copii

-
//
09.07.2024

Caz revoltător în stânga Nistrului. Timp de trei zile, trei adolescenți și o soră medicală au fost mușcați de câine pe teritoriul unei tabere de odihnă cu profil sportiv. Nu se știe exact dacă e vorba de același câine, dar cel mai probabil ar fi venit din sectorul de vile din vecinătate. Toți cei care au avut de suferit de pe urma mușcăturilor au fost vaccinați împotriva rabiei.

mamaplus

Potrivit presei din regiune, primul caz a avut loc acum câteva zile, când o fetiță a ajuns la urgență după ce a fost mușcată de un câine. A doua zi, spun martorii, același câine a ieșit brusc de după o căsuță de pe teritoriu și a atacat un băiat. Sora medicală care a mers să verifice starea băiatului a fost mușcată și ea. Iar în a treia zi, o altă adolescentă s-a pomenit cu un patruped de talie medie în față. Deși a încercat să îl evite, acesta a reușit să o înhațe de picior.

Toate victimele au primit primul ajutor medical și au fost vaccinate contra rabiei. Dar nu se știe exact dacă e vorba despre același „atacator”.

Între timp, reprezentanții taberei susțin că au căutat peste tot, dar nu au dat de vreun câine. Totuși, aceștia presupun că, cel mai probabil, câinii vin din sectorul de vile din vecinătate. Or, proprietarii vilelor vin foarte rar, iar animalele pornesc în căutarea hranei prin împrejurimi, fiind probabil atrase de mirosul de la cantină.