mamaplus

Revolta unei mame din Chișinău: ”În fiecare zi mă ciocnesc de parcări unde nu poți să treci cu căruciorul”

-
//
16.04.2021

Problema parcărilor neautorizate din capitală a provocat nenumărate nemulțumiri din partea pietonilor, în special a mamelor care sunt nevoite să ocolească uneori cartiere întregi pentru a ocoli mașinile parcate pe trotuare. Pe de altă parte, șoferii dau nedumeriți din umeri și spun că nu au o altă ieșire din situație în lipsa unor spații special amenajate pentru parcarea automobilelor în zona central din capitală. În timp ce unii șoferi își parchează mașina pe o mică porțiune de trotuar, alții blochează în totalitate zona de acces a pietonilor.

Într-o situație similară s-a pomenit și o mamă din Chișinău, care și-a manifestat nemulțumirea față de șoferii iresponsabili pe un grup de pe Facebook.

"În fiecare zi când merg la plimbare mă ciocnesc de parcări unde este imposibil să treci cu căruciorul. Data viitoare cu siguranță chem poliția. Este deja imposibil! Hai băieților cu BMW-ul să vă fac vedete! Nici scuze nu și-au cerut măcar...", se arată în mesajul femeii.

Din imaginile publicate de ea se vede clar că șoferul automobilului de marca BMW a blocat în totalitate trotuarul, făcând imposibil astfel accesul pietonilor.