mamaplus

Regina Elisabeta şi-a pălmuit unul dintre nepoţi în văzul tuturor

-
//
09.10.2019

Este de departe cea mai iubită persoană din familia regală britanică, pare că respectă cu stricteţe protocolul regal, însă acum s-a aflat că Regina Elisabeta nu este chiar perfecţiunea întruchipată.

Elton John a povestit, în biografia sa, intitulată „Me”, un incident incredibil care a avut-o în centrul atenţiei pe Regina Elisabeta în urmă cu mai mult timp. Potrivit artistului, suverana a avut o ieşire necontrolată la care au asistat mai multe persoane, printre care şi el.

Potrivit lui Elton John, Regina Elisabeta şi-ar fi pălmuit unul dintre nepoţi în văzul tuturor, deoarece acesta a refuzat să plece de la o petrecere la care se aflau. Persoana în cauză este David Armstrong-Jones, cunoscut ca Viscount David Linley, fratele lui Lady Sarah Armstrong-Jones.

Jurnaliştii de la The Sun afirmă că Elton John a dezvăluit că Regina i-a spus lui Viscount Linley să plece de la petrecere alături de sora lui, deoarece aceasta se simţea rău şi avea nevoie de cineva să-i fie aproape şi să o supravegheze.

„Când Linley a încercat în mod repetat să o convingă pe Regină să-l lase să rămână, aceasta l-a plesnit uşor peste obraz, spunându-i «Nu [plici!] te [plici!] contrazici [plici!] cu mine! [plici!] Eu [plici!] sunt [plici!] Regina!». Ştiu că imaginea publică a Reginei nu este definită de frivolitate, dar, în privat, poate fi hilară”, a spus Elton John.

Sursa