mamaplus

Regina Elisabeta își va cunoaște strănepoata! Când se va întâlni Lilibet cea mare cu Lilibet cea mică

-
//
30.05.2022

Se apropie momentul mult așteptat al primel întâlniri dintre regina Elisabeta și strănepoata sa, Lilibet Diana! Din păcate, acesta are loc într-un moment în care starea de sănătate a Reginei Elisabeta este destul de șubredă. Drept dovadă, stă faptul că suverna și-a anulat prezența la unul dintre evenimentele sale preferate: The Derby. Sâmbătă, monarhul care va celebra 70 de ani de domnie pe tronul Marii Britanii nu poate să fie prezentă la Derby, în schimb, își va hrăni sufletul și privirea cu strănepoata care îi poartă numele, într-o întâlnire mult așteptată.

Este prima dată când fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle va păși pe pământ britanic. Iar ocazia este cu atât mai specială, cu cât Lilibet Diana își va aniversa împlinirea unui anișor de viață. Prima petrecere a micuței este programată la Frogmore Cottage, locația în care Ducii de Sussex vor și locui, cât timp vor sta în Marea Britanie. La o aruncătură de băț distanță de Castelul Windsor.

Problemele de mobilitate ale Reginei o împiedică pe aceasta să se deplaseze la Epsom, locul unde se desfășoară cursa de cai atât de dragă Elisabetei a II-a. E posibil să fi contribuit și faptul că trei dintre caii preferați de Maiestatea Sa s-au retras din cursă, potrivit DailyMail.

Nu se știe exact dacă suverana în vârstă de 96 de ani va lipsi de la cursa sa preferată întrucât este o provocare mult prea mare pentru organismul său slăbit sau, pur și simplu, și-a dorit atât de mult să o vadă pe micuță și să-și petreacă timp cu ea, încât nu are cum să rateze prima petrecere a strănepoatei care-i poartă numele și pe care încă nu a cunoscut-o.

Lilibet Diana s-a născut pe 4 iunie 2021, în California, spre deosebire de fratele său mai mare, Archie, care a venit pe lume la spitalul preferat de regali: London's Portland Hospital.

Este a treia oară în viață când Regina lipsește de la cursa de cai The Derby: prima dată a fost în 1956, când a trebuit să plece într-o vizită oficială în Suedia și a doua oară în 1984, când se afla în Franța.

Prințesa regală Anne o va reprezenta anul acesta pe Regină la Derby-ul de la Epsom, Surrey.