mamaplus

Reacția Shakirei după ce Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua iubită

-
//
17.08.2022

Se pare că Gerard Pique, a depășit momentul despărțirii de Shakira, mama copiilor lui. Clara Chia Marti, 23 de ani, ar fi numele noii iubite, conform presei din Spania, iar Pique ar fi prezentat-o pe aceasta părinților săi. Shakira trăiește într-o casă despărțită de cea a părinților lui Pique doar de o piscină. Astfel, artista a luat o decizie „constructivă”. Vrea să construiască un zid între cele două proprietăți, din Catalunia, pentru a evita întâlnirile accidentale cu cei doi. Decizia pare să fi fost alimentată și de faptul că Pique le-a prezentat-o pe Clara celor doi copii, Sasha, 7 ani, și Milan, 9 ani.

Conform publicației Marca, Shakira a luat decizia de a părăsi Spania. Se pare că artista are în plan să își facă bagajele și să plece în Miami, unde are o proprietate impresionantă, a cărei valoare ar fi estimată la 16 milioane de dolari. În trecut, Shakira ar fi încercat să scoată la vânzare proprietatea din Statele Unite ale Americii, însă nu a primit oferte satisfăcătoare. Astfel, în contextul actual, casa din Miami ar putea fi refugiul perfect pentru artistă, care, la un moment dat, ar fi închiriat proprietatea pentru suma lunară de 45.000 de dolari pe lună!

Respectiva casă ar fi fost ridicată la începutul anilor 50, iar Shakira a cumpărat-o în 2001 pentru suma de 3 milioane de dolari.

Despre noua iubită a lui Pique, Clara Chia Marti, presa iberică a scris că ar lucra la compania Kosmos, deținută de fostul fotbalist și că ar studia Comunicare și Relații Publice.

S-a spus că Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu o studentă, fiind posibil ca informația să fi fost veridică și , astfel, relația cu Clara s-ar putea să fie motivul despărțirii dintre foștii parteneri.