mamaplus

Radu și Ana Sîrbu, la un pas de divorț: „Aparențele sunt înșelătoare…”

-
//
08.04.2021

De 23 de ani, fostul membru al trupei O-Zone, Radu Sîrbu, formează un cuplu frumos cu Ana Sîrbu. Cei doi au împreună trei copii și mai sunt colegi de muncă, pentru că lucrează împreună la mai multe proiecte muzicale. Chiar dacă nu au fost niciodată implicați în vreun scandal mediatic, cei doi mărturisesc că relația lor nu e doar ”zahăr și unicorni”, iar aparențele sunt înșelătoare.

Radu și Ana spun într-un glas că în cuplul lor au existat de-a lungul timpului mai multe neînțelegeri și chiar au fost la un pas de divorț.

mamaplus

Chiar dacă s-au gândit la acest pas dureros de câteva ori, iscându-se și certuri între ei, artiștii spun că, în toți acești peste 20 de ani de relație, au găsit totuși o soluție lucidă care i-a scos mereu din impas.

”Am pronunțat cuvântul divorț de câteva ori, dar nu am fost la notar. Dacă s-ar putea problema de un divorț ne-am da timp și ne-am gândi la această decizie. Există niște nereguli în cuplul nostru, ca în toate cuplurile, dar e bine să îți dai timp și să vezi dacă acel pas este corect”, a mărturisit Ana Sîrbu în cadrul emisiunii Antena Stars.