mamaplus

Procedura de înregistrare la medicul de familie ar putea fi modificată

-
//
10.07.2023

Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) a inițiat procesul de elaborare a proiectului de modificare a Regulamentului privind înregistrarea persoanei la medicul de familie din instituţia medico-sanitară ce prestează asistenţă medicală primară în cadrul asigurării obligatorii de asistenţă medicală.

mamaplus

„CNAM promovează consolidarea relațiilor dintre pacient și medicul de familie și nu încurajează schimbarea frecventă a acestuia. Totodată, în situația când apare temeiul de schimbare a medicului de familie, venim cu propunerea de a facilita acest proces prin posibilitatea prezentării cereriii la CNAM, inclusiv în format electronic.”, se arată într-un comunicat de presă al instituției. 

Anunțul privind inițierea procesului de elaborare a proiectului ordinului ministrului Sănătății și directorului general al CNAM cu privire la modificarea Regulamentului privind înregistrarea persoanei la medicul de familie din instituţia medico-sanitară ce prestează asistenţă medicală primară în cadrul asigurării obligatorii de asistenţă medicală este publicat pe pagina cnam.md și pe particip.gov.md.