mamaplus

Prințul William a postat o nouă fotografie cu copiii, de Ziua Tatălui

-
//
20.06.2022

Duminică a fost celebrată Ziua Tatălui în Marea Britanie, ocazie cu care prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, a postat o nouă fotografie în care apare alături de cei trei copii ai săi. Fotografii vechi și inedite din albumul de familie au fost date publicității de Ziua Tatălui și de Regina Elisabeta a II-a, dar și de tatăl lui William, prințul Charles.

Fotografia postată de Palatul Kensington - reședința ducilor de Cambridge - a fost făcută în timpul vizitei de anul trecut din Iordania, iar ducele de Cambridge apare alături de cei trei copii - George, Charlotte și Louis. Acesta din urmă stă pe umerii tatălui său și, la fel ca frații lui, afișează un zâmbet larg, foarte încântat de moment.

mamaplus

De altfel, mezinul familiei a fost vedeta Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, unde a făcut un adevărat spectacol - s-a strâmbat, și-a dus mâinile la cap și i-a salutat cu energie pe cei care-l fotografiau. Iată câteva dintre instantaneele care au făcut deliciul publicului.

mamaplus
mamaplus
mamaplus