mamaplus

Prințul Harry și Meghan Markle sărbătoresc patru ani de căsnicie

-
//
19.05.2022

Acum patru ani, peste 18 milioane de oameni din întreaga lume au urmărit ceremonia de oficiere a căsătoriei Prințului Harry cu Meghan Markle. De atunci s-au schimbat foarte multe lucruri, începând cu renunțarea la titlul Ducilor de Sussex și până la momentele fericite din viața de familie și anume apariția celor doi copii – Archie și Lilibet Diana.

Povestea lor de dragoste a început cu o întâlnire pe nevăzute sau ”blind date„, organizată de un prieten secret, identitatea căruia nu a fost dezvăluită. Începând cu anul 2016, cuplul a fost mereu în atenția presei și a admiratorilor din toate colțurile lumii. Vestea că o actriță americană i-a furat inima prințului Harry a fost extrem de mediatizată la acea vreme.

mamaplus

Cei doi s-au logodit, s-au căsătorit și au adus pe lume un copil, însă la un moment dat lucrurile au luat o altă întorsătură. Prințul Harry și Meghan Markle au decis că vor să renunțe la toate beneficiile ce veneau doar pentru că purtau sânge regal, realizând că îndatoririle erau mult mai mari. Cei doi s-au mutat în California și tot acolo au adus-o pe lume pe micuța Lilibet Diana care va împlini în curând un anișor.

mamaplus