mamaplus

Prințul Harry și Meghan Markle au publicat o nouă fotografie cu fetița lor

-
//
07.06.2022

Meghan și Harry au făcut publică o nouă fotografie cu fiica lor Lilibet pentru a sărbători prima ei aniversare, la Windsor. Fetița, care a purtat o rochie albastră și o bentiță albă, apare în fotografie cu un zâmpet larg, așezată pe iarbă.

Lilibet și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni apropiați și de familie, cu un „picnic relaxat, intim în curte”, potrivit unui purtător de cuvânt al familiei.

Fotografia a fost făcută de Misan Harriman, care a participat la petrecere împreună cu soția și copiii săi. Harriman a mai făcut fotografii cu familia ducilor de Sussex și a fost văzut recent bucurându-se de Jocurile Invictus alături de Prințul Harry.

mamaplus

Fotografia a fost făcută publică la scurt timp după ce ducii de Sussex s-au întors în SUA după scurta lor călătorie pentru Jubileul de platină.

Călătoria i-a oferit micuței Lilibet ocazia să-și cunoască străbunica, Regina Elisabeta, pentru prima dată.

Lilibet Diana s-a născut în iunie 2021 și a fost botezată după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.