mamaplus

Prințul Harry, despre fiica sa Lilibet: ”A făcut primii pași acum câteva zile!„

-
//
26.04.2022

Prințul Harry e un tătic mândru! Ducele de Sussex a făcut câteva dezvăluiri despre familia lui. Aflat în prezent în Olanda, pentru Jocurile Invictus, acesta este mereu cu gândul la copiii lui, Archie, care va împlini trei ani în luna mai, și Lilibet Diana, mezina de 10 luni.

Harry a mărturisit că abia așteaptă ca fiul și fiica sa să crească pentru a-i putea aduce la Jocurile Invictus, mai ales că Archie se arată deja interesat de competiția sportivă care pune la start veterani de război răniți.

Despre micuța sa de doar 10 luni, Lilibet Diana, ducele de Sussex a declarat: "În acest moment, prioritatea sa este să țină pasul cu fratele ei. A făcut primii pași chiar acum câteva zile. Sunt un tată mândru".

Prințul Harry și-a exprimat respectul și admirația pentru toți militarii care sunt și părinți și, mai ales pentru cei care participă la Jocurile Invictus, întorși răniți din luptă. La Invictus a avut loc și prima ieșire oficială a cuplului Harry-Meghan, în 2017, în Toronto, iar acum, cinci ani mai târziu, cei doi și-au făcut din nou apariția la competiție, de această dată din postura de soț și soție și părinți a doi copii.

mamaplus