mamaplus

Primul bebeluș născut la ora 00.01, pe 1 ianuarie 2021, în Moldova

-
//
01.01.2021

În noaptea dintre ani, la Spitalul Clinic Nr. 1 din Chișinău s-au născut 7 bebeluși, dintre care 6 băieței și o fetiță. Atât mamele cât și bebelușii sunt sănătoși și se simt bine. Primul copil este un băiețel de 3400 grame care s-a născut la orele 00:01 și se numește Stanislav. Mămica fericită se numește Cula Veronica, are 20 de ani și este din Chișinău.

”Undeva la orele 21:30, am început să gătesc masa și atunci când am terminat de pus masa s-au rupt apele. Am chemat salvarea și am venit la maternitate. Nașterea a durat două ore. La ora 00:01 l-am născut. Cu un minut diferență de anul trecut”, susține Veronica.

mamaplus

Şi la Institutul Mamei și Copilului din Capitală au venit pe lume patru bebeluşi.

”Este vorba de două fetițe și doi băieței. Prima care a a venit pe lume este o fetiță. Fetița a venit pe lume la ora 1:48. Au fost ani când s-au născut șapte și mai mulți, dar în ultimii ani, se atestă o scădere a numărului de nașteri”, susține Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt, Institutul Mamei și Copilului din Capitală.

Anul trecut, de Revelion, la Institutul Mamei și Copilului s-au născut trei copii. Tot atâția au venit pe lume şi la Spitalul Clinic Municipal Numărul 1 din Capitală.