mamaplus

Primele imagini de la nunta regizorului Roman Burlaca cu Gabriela Damir

-
//
17.09.2021

Unul dintre cele mai populare și apreciate cupluri de la noi, Roman Burlaca și Gabriela Damir, și-au legat destinele ieri, într-un cadru restrâns, alături de cei mai buni prieteni și membri ai familiei. Primele imagini de la eveniment au adunat deja sute de aprecieri și mesaje de felicitare din partea admiratorilor de pe rețelele sociale.

Atât partea oficială cât și petrecerea propriu-zisă au avut loc pe terasa unui restaurant din capitală. Surpriza serii a fost faptul că Milissa-Alexandrina, fiica de 12 ani a actriței Danielei Burlaca, a prins buchetul miresei!

”Noi rezonăm, ne înțelegem. Eu consider că o relație trebuie să fie construită în primul rând pe respect, pentru că în lipsa lui mai devreme sau mai târziu... Frumusețea dispare, ridurile apar, pasiunea se stinge, iar atunci trebuie să ai cu cine veni și tăcea acasă.”, a declarat Roman Burlaca în cadrul unui interviu.

Mai mult, în cadrul unei ședințe de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Gabriela a dat de înțeles anterior că și-ar dori mult să devină în curând mamă.

„Copilul este un pas asumat (cel putin pentru mine). Suntem ambii gata pentru asta. Și niciodată nu poți fi 100% pregătit pentru asta dar da, îmi doresc asta 99% sunt gata”, spune Gabriela.

Menționăm că Roman și Gabriela au anunțat oficial că formează un cuplu la începutul anului trecut, când au apărut la braț în cadrul unui eveniment monden.